15 november 2009

Tony Alamo bestraft met 175 jaar


Eigenlijk een idiote straf. Gewoon levenslang is toch voldoende? In een celletje van drie bij drie zonder ramen. Inclusief een schoteltje met een pilletje om er een einde aan te maken. Met heel veel kramp als het kan.

Let overigens even op: deze evangelische gek heeft nog steeds zijn eigen website en kennelijk een heleboel volgelingen. Sterker nog, de creap Twittert zelfs vanuit de gevangenis. Wie zei dat religie soms niet héél griezelig is?

verwijst naar:
"De Amerikaanse evangelist Tony Alamo is vrijdag veroordeeld tot 175 jaar gevangenisstraf. Eerder dit jaar werd Alamo schuldig bevonden aan seksueel kindermisbruik. De nu 75-jarige evangelist, die werd geboren als Bernie LaZar Hoffman, gaf lange tijd leiding aan de sektarische Tony Alamo Christian Ministries.

In 1994 werd hij al eens veroordeeld wegens belastingontduiking, eind 2008 werd hij opgepakt op verdenking van seksueel misbruik van minderjarigen. Een klein half jaar geleden achtte de rechter bewezen dat Alamo van zijn positie als voorganger misbruik had gemaakt en dat hij een aantal meisjes tot 'kindbruid' had genomen. De slachtoffers waren in sommige gevallen nog maar 8 jaar oud.

Alamo, die vrijdag tijdens de bepaling van de strafmaat in de rechtszaal oog in oog kwam te zitten met enkele van zijn slachtoffers, houdt vol dat alle getuigenissen tegen hem bestaan uit leugens."

- Nieuws.nl - Evangelist krijgt 175 jaar voor kindermisbruik (bekijken via Google Sidewiki)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten