4 juli 2009

Van de pot getrokken noemen we dat

De info komt van de Amsterdamse wethouder Asscher. Die meldt dat er 1200 kinderen uit Amsterdam op scholen zitten in Egypte (bekend van Toetanchamon), Marokko (bekend door hun gastvrije gevangenissen met een hoogte van 130 centimeter) en Ghana (bekend vanwege aids dat daar als Airmiles wordt uitgedeeld). Moeilijke zin, lees 'm nog maar een keer. Enfin, die koters moeten daar op school omdat hun ouders vinden dat ze dan beter contact houden met hun eigen cultuur en omdat ze daar koranlessen krijgen.

Vervolgens komen die kinderen terug naar Nederland, spreken en schrijven bezopen Nederlands, maar vinden wel gemakkelijk aansluiting bij een criminele organisatie maar zij vinden ook moeilijk aansluiting bij de multiculibende in ons land Nederlandse samenleving. Hoe steekt dat in elkaar? Heel simpel.

Omdat er Nederlandse kinderen naar scholen in België of Duitsland mogen, is het ook toegestaan dat ze naar Egypte (300 stuks), Marokko (160) en Ghana (128) gaan. Misbruik van achterhaalde regels, net als moslim-scholen mogen omdat er christelijke scholen bestaan. De 1187 kinderen zijn dus Amsterdamse kinderen en daarom denk ik dat het ook foute boel is in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en andere steden waar we de grip op beginnen te verliezen. Van de pot getrokken, noemden we dat vroeger toen Nederland nog gewoon Nederland was.

Ook gepubliceerd op anti-religie



Geen opmerkingen:

Een reactie posten